Taos-Enchanted Circle-Los Alamos-White Rock-Taos - Reisverslag uit Taos, Verenigde Staten van Hans Leipoldt - WaarBenJij.nu Taos-Enchanted Circle-Los Alamos-White Rock-Taos - Reisverslag uit Taos, Verenigde Staten van Hans Leipoldt - WaarBenJij.nu

Taos-Enchanted Circle-Los Alamos-White Rock-Taos

Door: Hans Leipoldt

Blijf op de hoogte en volg Hans

17 Mei 2011 | Verenigde Staten, Taos

Vandaag hebben we eerst de Enchanted Circle gedaan. Ongeveer 80 mijl rondrit in de bergen op een hoogte van 9600ft. Bobcat pass. Het weer was prachtig , blauwe lucht en een temperatuur van 23gr, daarna doorgereden naar Los Alamos waar het Manhatten project plaats vond,nl de ontwikkeling van de atoombom. We hebben daar het Science Museum bezocht. Daarna naar Bandelier National Monument waar we rotswoningen van indianen konden zien. Heel indrukwekkend, Het landschap was schitterend. Daarna via White Rock ,fantastisch uitzicht over de Rio Grande, terug baar Taos waar we eerst nog proviand hadden ingeslagen bij een Supermarket waar Hans nog een customer kaart aanschafte wat resulteerde in gratis bier (discounts). We haddeb vanavond vis voor de bbq op het programma staan. Heel lekker en natuurlijk de whiskey niet te vergeten.

• 17 Mei 2011 - 09:02

Inge Zegwaard:

Hi allebei, jullie zien er uit als de " echte " Marlboro man ! Ik zit toevallig in AMS op kantoor, want moet ff op mijn visa verlenging voor de USA wachten. Ga vanavond ff eten + borrel doen met Lied. Ik zoek overigens reisgenoten voor Noord- en Zuid Dakota ( Mount Rushmore/Badlands etc. ) Anyone interested ? rij voorzichtig en tot gauw :-)) Inge

• 17 Mei 2011 - 09:03

Inge Zegwaard:

Weten jullie al, dat er Jack D. BBQ saus bestaat ? Gr. IZ

• 17 Mei 2011 - 14:20

Lydia:

Wow Wow Wow, wat ziet het er schitterend uit ! Geniet ervan !!

• 17 Mei 2011 - 15:25

Frits:

Jongens, jullie maken wel weer een hoop mee! De BBQ ziet er geweldig uit en de foto met JD Nr 7 hebben jullie natuurlijk voor mij gemaakt.

Groetjes, Frits

• 17 Mei 2011 - 16:18

Joan:

Wat een leuke fot'o's zeg. kunnen jullie dus ook in Ned een hele vis voor ons op de bbq doen. zag er lekker uit.

• 17 Mei 2011 - 17:55

Paula:

Wat een mooi landschap en helemaal zo mooi met een blauwe lucht! echt mazzel met het weer.. en wie zijn die knappe cowboys op de foto's?

• 18 Mei 2011 - 12:20

Alexis:

Jeetje, wat een prachtige reis weer!!!Sneeuw, zon en bergen, geweldig.Het lijkt wel een film wat een schitterende natuur.En heerlijk eten mmm.Have fun!! Als het een beetje meezit kunnen wij dit weekend ook bbqen :-) Groetjes