Taos-High Road-Santa Fe
Door: Hans Leipoldt
Blijf op de hoogte en volg Hans
18 Mei 2011 | Verenigde Staten, Santa Fe
He guys,sorry maar we hadden geen internet verbinding in Santa Fe dus konden we niet schrijven. Momenteel zitten we in Ruidoso maar ik zal eerst vertellen over gisteren. We hadden Taos verlaten en reden via de High Road to Taos naar Sante Fe, de hoofdstad van New Mexico. Onderweg hebben we af en toe gestopt om foto's te nemen van Missions. De Sanctuario de Chimayo was indrukwekkend, Op Paaszondag komen mensen van heinde en verre lopend op bedevaart tocht naar Chimayo, Ongeveer 40 mijl. Het kleine dorpje wordt dan overspoelt met 70.000 mensen. Ik heb geen idee waar ze allemaal verblijven, We hebben gelogeerd in The Lodge at Santa Fe, een chique hotel.Het weer was prachtig ongeveer 24gr. We hebben de plaza bezocht en Frits, ons avondeten bestond uit sizzling hot fajitas. Heel lekker. Enfin we zijn vroeg gaan slapen want de volgende dag hebben we een lange rit voor de boeg.